O nama
15319
page-template-default,page,page-id-15319,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

O nama

TVRTKA HELIOS CONSULTING D.O.O.

Osnovana je s ciljem pružanja kvalitetne podške i pomoći stranim investitorima prilikom otvaranja i vođenja poslovanja u Republici Hrvatskoj. Pružamo kvalitetnu i stručnu podršku od samog osnutka društva nastojeći sve naše klijente lišiti frustracije i poteškoća pri susretu s birokratskim preprekama te im pružiti kvalitetan savjet kako bi njihova poslovna inicijativa bila uspješna.

Uspjeh naših klijenata je i naš uspjeh.

KONZULTACIJE0%
FONDOVI0%
INVESTICIJE0%
„Sastanak je početak; ostati zajedno je napredak; zajednički rad je uspjeh.“
Henry Ford
MISIJA

Naša tvrtka postoji kako bismo pomogli svim našim klijentima i pružili im vrhunsku podršku, kako bismo im dali odgovore i rješenja za sva njihova poslovna pitanja i probleme.

VIZIJA

Želimo postati vodeća one-stop-shop privatna tvrtka u Repubici Hrvatskoj. Želimo da nas naši klijenti poznaju po integritetu, kompetencijama i visokoj razini profesionalnosti, čime njihovo poslovanje činimo jednostavnijim i uspješnijim.

VRIJEDNOSTI

Klijenti žele vrhunsku uslugu i vrhunske rezultate. To nas obvezuje. Zbog njih moramo biti izvrsni, transparentni, etični, fokusirani i raspoloživi. Dosljednjom implementacijom tih načela i visokim profesionalnim i ljudskim standardima u svakodnevnom životu i poslovanju osigurati ćemo dugoročnu odživost i korist za sve.